Meer over ons

Fysio4all

Is een praktijk gespecialiseerd in sport en revalidatie, maar ook voor algemene klachten kan men er terecht. De praktijk in Veenendaal en Renswoude worden gerund door Thea en Martin Rietdijk. De praktijk houd zich bezig met (sport) fysiotherapie en revalidatie zowel voor de (top)sporter, gehandicapte sporter als de patiënt met algemene klachten. Verder beschikken de praktijk over een oefenzaal en bieden mogelijkheden voor groepslessen.

Ze komen beide uit de topsport. Ze heeft jarenlang het Nederlands judo- en jiu jitsu team en andere sportteams, zowel op WK’s als EK’s en de Olympische Spelen begeleid. En haar man heeft jarenlang in het Nederlands Jiu Jitsu team gezeten en aan wedstrijd judo gedaan. Thea Rietdijk is betrokken geweest bij de sportmedische begeleiding van verschillende topsportevenementen zoals het EK atletiek en de World Games.

Naast begeleiding heb ik ook onderzoek gedaan, in de vorm van wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van sportletsels vervolgt Thea.Veel in samenwerking met NOC/NSF en TNO. Ook heb ik deel uitgemaakt van de topsport commissie van het NOC/NSF en meegewerkt aan de opbouw van het allereerste Olympische Steunpunt in Den Haag. Dit heeft geresulteerd in een netwerk van sportfysiotherapeuten, sportartsen, sportdiëtisten, sportmasseurs, toptrainers, inspanningsfysiologen, werkend binnen de topsport in Nederland.

Ons andere Team leden zijn Janka en Jeroen

 

Wij werken samen met orthopeden uit binnen- en buitenland. Fysio4all wil het beste voor de patiënt, daar passen geen lange wachttijden bij. Ook wordt er gestreefd naar een optimale samenwerking met artsen, fysiotherapiepraktijken en andere disciplines in de regio. Concurrentie kennen wij niet