Revalidatie

U bent op zoek naar een praktijk die betrokken is bij zijn patiënt. Dan bent u bij Fysio4All aan het juiste adres. Bij Fysio4All vindt u fysiotherapeuten met veel ervaring en verschillende specialisaties en passie voor het vak.

Door de ruime ervaring in de topsportbegeleiding bij NOC/NSF en de begeleiding van Nederlandse teams op weg naar de EK, WK en Olympische Spelen bieden wij een A-kwaliteit fysiotherapie en hebben wij contracten met allen verzekeraars.

Verder is de praktijk gericht op de oorzaak en preventie van uw klachten en niet alleen de behandeling. Wij werken multidisciplinair in het gezondheidscentrum “de Taets “waar de patiënt centraal staat en waar overleg plaatsvindt met het hele team van het gezondheidscentrum “de Taets”” maar ook met andere zorgverleners rondom Renswoude, en omstreken, maar ook met gespecialiseerde specialisten in heel Nederland Wij zijn gevestigd in een nieuw centrum met alle faciliteiten, gratis parkeren, wifi en nieuwe fitness- en echoapparatuur

Wij hebben ruime openingstijden van 8.00 tot 21.30 en ook zijn wij zaterdagochtend  geopend en komen ook aan huis.

Fysio4All “een sterk merk in beweging en behandeling” en samen werken we aan een snelle oplossing van uw klachten.
Maak vandaag nog een afspraak bij onze praktijk (0318-823246 of 06-51105492) of via de website. Een verwijzing is niet nodig. Wij kunnen u dezelfde dag nog behandelen!