SPORTFYSIOTHERAPIE

SPORTFYSIOTHERAPIE

Hebt u een sportblessure? Wilt u meer weten over de opbouw van uw training?
Heel veel mensen weten niet hoe ze moeten beginnen met sporten of zijn vaak bang, dat vanwege de conditie ze niet zomaar kunnen beginnen, dan kan u sportfysiotherapeut hierbij helpen.
Sportfysiotherapie is een gespecialiseerd onderdeel van de fysiotherapeut. Hij kijkt naar de sport die u beoefent en naar de sportblessure. Hoe deze is ontstaan en welk behandelplan hier het beste bij past. Het behandelplan is bedoeld om tot optimaal herstel te komen. Soms past ook manuele therapie in het behandelplan. Ook wordt er een sport specifieke revalidatie gegeven gericht op die sport.
De sportfysiotherapeut is er voor beginnende en doorgewinterde (top)sporters en professionals. Hij geeft ook begeleiding en behandeling als zich voorbereid op specifieke prestaties, dan helpen wij u bij de begeleiding van uw krachttraining. Wij werken ook samen met een sport diëtiste die een dieet met uw bespreekt gericht op uw wensen m.b.t uw sport of algemene vraag. Wij geven ook advies over speciale sportbraces of andere hulpmiddelen zoals sportlenzen.

De sportfysiotherapeut helpt u dus niet alleen met uw blessure, maar zorgt ook voor een sport specifieke opbouw, welke per sport verschillend kan zijn, maar kan u ook helpen bij u opbouw van uw trainingsschema. Onze praktijk is gespecialiseerd door de grote ervaring met topsporters voor de trainingsbegeleiding en prestatieverbetering.

 

Thea Rietdijk is  jarenlang fysiotherapeute geweest van topsporters  (Nederlands dames judoteam en nederlands Jiu Jutsu team maar ook de begeleiding hiervan en heeft  de hele wereld  rondgereist als aanloop van grote topsportevenementen zoals EK,s , WK,s , World Games, en de olympische spelen.

Verder zat zij in de topsportcommissie van het Olympisch steunpunt (NOC/NSF)  en heeft met verschillende disciplines wetenschappelijke artikelen geschreven

Ook zijn wij door jarenlange ervaring gespecialiseerd in sport specifieke revalidatie vooral bij knierevalidatie zoals VKB plastiek en schouderrevalidatie en werken met de beste knieorthopeden en schouderspecialisten.

Bij Fysio4All kunt u direkt voor een sportblessure terecht. We kunnen dan direkt een echo maken en direkt doorverwijzen in overleg met de huisarts of andere discipline of we kunnen direct het desbetreffende lichaamsdeel tapen of bracen.

Wij hebben ruime openingstijden van 8.00 tot 21.30 en ook zijn wij zaterdagochtend  geopend en komen ook aan huis.

Fysio4All “een sterk merk in beweging en behandeling” en samen werken we aan een snelle oplossing van uw klachten.
Maak vandaag nog een afspraak bij onze praktijk (0318-823246 of 06-51105492) of via de website. Een verwijzing is niet nodig. Wij kunnen u dezelfde dag nog behandelen!