Over ons

FYSIO4ALL

Is een praktijk gespecialiseerd in sport en revalidatie, maar ook voor algemene klachten kan men er terecht. De praktijk in Renswoude wordt gerund door Thea en Martin Rietdijk. De praktijk houdt zich bezig met (sport) fysiotherapie en revalidatie zowel voor de (top)sporter, gehandicapte sporter als de patiënt met algemene klachten.

Ze komen beiden uit de topsport. Thea heeft jarenlang het Nederlands judo- en jiu jitsu team, karate teams en andere sportteams begeleidt zoals atletiek en schaatsen, zowel op EK’s als WK’s,World games en de Olympische Spelen. Martin heeft jarenlang in het Nederlands Jiu Jitsu team gezeten en aan wedstrijd judo gedaan. Verder is Martin Europees kampioen senioren Jiu Jitsu en zwarte band judo en Jiu Jitsu en Thea heeft ook zwarte band judo.

Naast begeleiding is Thea jarenlang betrokken geweest bij de topsportcommissie van NOC/NSF en  bij de opbouw van de olympische steunpunten in Nederland. Verder heeft zij veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan op het gebied van sportletsels, training en inspanningsfysiologie.  Dit heeft geresulteerd in een netwerk van sportfysiotherapeuten, sportartsen, sportdiëtisten, sportmasseurs, toptrainers, inspanningsfysiologen, werkend binnen de topsport in Nederland.

 

 

Wij werken samen met orthopeden uit binnen- en buitenland. Fysio4all wil het beste voor de patiënt, daar passen geen lange wachttijden bij. Ook wordt er gestreefd naar een optimale samenwerking met specialisten, artsen, fysiotherapiepraktijken en andere disciplines in heel Nederland en regio.

Door de ruime ervaring in de topsportbegeleiding bij NOC/NSF en de begeleiding van Nederlandse teams op weg naar de EK, WK en Olympische Spelen bieden wij een A-kwaliteit fysiotherapie en hebben wij contracten met allen verzekeraars

Verder is de praktijk gericht op de oorzaak en preventie van uw klachten en niet alleen de behandeling. Wij werken multidisciplinair in het gezondheidscentrum “de Taets “waar de patiënt centraal staat en waar overleg plaatsvindt met het hele team van het gezondheidscentrum “de Taets”” maar ook met andere zorgverleners rondom Renswoude, en omstreken.

Wij zijn gevestigd in een nieuw centrum met alle faciliteiten, gratis parkeren, wifi en nieuwe fitness- en echoapparatuur.Wij hebben ruime openingstijden van 8.00 tot 21.30 en ook zijn wij zaterdagochtend  geopend en komen ook aan huis.

Fysio4All “een sterk merk in beweging en behandeling” en samen werken we aan een snelle oplossing van uw klachten.
Maak vandaag nog een afspraak bij onze praktijk (0318-823246 of 06-51105492) of via de website. Een verwijzing is niet nodig. Wij kunnen u dezelfde dag nog behandelen!